Liikuntarastikampanja

6.6.2021

LIIKUNTARASTIKAMPANJA

Tahdomme kannustaa kaikkia jäseniämme liikkumaan ulkona/luonnossa tänäkin keväänä maastojuoksukisojen jäädessä koronarajoitusten vuoksi pitämättä. Maastokisojen sijasta järjestämme jälleen kampanjan 1.5.-31.5.2020 välisenä aikana.

Kampanjan ajan lapset ja nuoret voivat kerätä rasteja. Yhden rastin saa aina 30min liikunnasta.

Rasteja voi kerätä useammankin saman päivän aikana. Liikuntasuoritukseksi kelpaa kaikki liikunta (kävely, juoksu, pyöräily, potkulautailu, jumppa, pallopelit, suunnistus, ulkopelit ja -leikit jne.).

Toivomme, että rasteja kerätään myös yhdessä, koko perheen yhteisistä liikuntahetkistä ☺️

Rastit voi kerätä omatekemään listaan, josta lähetetään toukokuun lopussa Sannalle kuva (sanna.hinkkanen@gmail.com tai Messengerin / Whatsapp-palvelun kautta).

Kaikki lapset ja nuoret, jotka keräävät vähintään 50 rastia, saavat kesän aluksi pienen yllätyksen seuralta! Liikkumisen iloa kevääseen!